Technicum

Met een landelijk verspreid netwerk van vestigingen is Technicum de grootste bemiddelaar in het beschikbaar stellen van technisch uitvoerend personeel. Dit kan zowel op uitzend- als detacheringsbasis en voor functies op vmbo- en mbo-niveau. Daarnaast levert Technicum personeel dat het technisch proces ondersteunt in alle facetten. In de vakgebieden elektronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek en procestechniek.

Technicum Bouw
Dit bedrijfsonderdeel legt zich toe op de bemiddeling van alle mogelijke vakmensen die men in de bouw tegenkomt. Van timmerman tot opperman. Van metselaar tot betonvlechter. We zijn goed op de hoogte van wat er speelt in deze bedrijfstak, ook op het gebied van werk- en veiligheidsinstructies. Inmiddels schakelen zowel grote als kleine bouwondernemingen ons regelmatig in als het gaat om vakbekwaam én enthousiast personeel. Want daar selecteren we ook op.

Technicum Telecom
De telecomsector is een sterk groeiende bedrijfstak met specifieke eisen, wensen en mogelijkheden. Nieuwbouw, ombouw, onderhoud, implementatie, ontwerp. De activiteiten zijn legio. Om die reden is er ons specialisme Technicum Telecom dat zich vooral toelegt op de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid personeel dat zich onderscheidt door kennis en ervaring op dit interessante vakgebied. Hierbij gaat het voornamelijk om detacheren, waarbij bedrijven voor langere tijd onze mensen aan zich binden voor specifieke projecten.