USG Restart

USG Restart is één van de toonaangevende spelers op de markt van mobiliteit, arbeids(re)integratie, begeleid werken en sociale activering in Nederland. Al meer dan 10 jaar specialiseren wij ons op het vlak van ontwikkeling van mens en organisatie, en leveren een bijdrage aan de benutting van het arbeidspotentieel in Nederland. Kortom, werk wat er écht toe doet.

Er zit bijna altijd meer in mensen dan ze er zelf uit halen. Onze uitgebreide en langjarige ervaring stelt ons in staat om voor zeer uiteenlopende doelgroepen de rol van wegwijzer, coach en bemiddelaar te vervullen. Op jaarbasis begeleiden wij in uiteenlopende trajecten ruim 10.000 kandidaten naar een betere en/of meer bestendige plek op de arbeidsmarkt. Onze aanpak kenmerkt zich door vernieuwende en gedurfde concepten. Van scherpe resultaatafspraken ten aanzien van het succesvol begeleiden van mensen naar (ander) werk tot constructies waarbij medewerkers of uitkeringsgerechtigden worden overgenomen en vanuit een dienstverband met onze organisatie verder begeleid worden naar duurzaam werk elders.

USG Restart heeft 30 vestigingen door het land. Hierdoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. De medewerkers van USG Restart kennen de lokale arbeidsmarkt en spreken de taal van de regio. Bij USG Restart zijn het vooral de medewerkers die met grote betrokkenheid en inzet het succes mogelijk maken. De optelsom van hun kwaliteiten en mentaliteit zorgt voor de bijzondere bedrijfscultuur bij USG Restart: hier werken mensen met hart voor elkaar en hart voor de gezamenlijke organisatie.