USG People The Netherlands

USG People helpt mensen aan het werk vanuit vestigingen in Nederland en Europa. Dit doen we vanuit meerdere werkmaatschappijen waarvan je de meeste zult kennen, voorbeelden zijn Start People, Unique, Content en Secretary Plus. Per week zijn er in Nederland gemiddeld 50.000 uitzendkrachten aan het werk, verdeeld over de verschillende werkmaatschappijen. USG People The Netherlands ondersteunt als Shared Service Center alle Nederlandse vestigingen van de verschillende werkmaatschappijen op een drietal gebieden, te weten:

  • Transaction Services verzorgt de administratieve processen voor de Nederlandse werkmaatschappijen, zoals de verloning & facturering, debiteurenbeheer & incasso en het voeren van de financiële administratie.
  • IT Services verzorgt de IT-dienstverlening. Daarnaast ontwikkelt IT Services nieuwe technologieën waarmee efficiëntie, bemiddelingskracht en service worden verbeterd.
  • Real Estate & Facility Services biedt ondersteuning op het gebied van vastgoed en facilitaire zaken. De stafafdelingen Beleid & Ondersteuning verlenen beleidsmatige en ondersteunende diensten op het gebied van o.a. fiscale en juridische zaken en op het terrein van verzekeringen en opleidingen.
alle USG People werkmaatschappijen