USG ICT Professionals

Bij USG ICT Professionals draait het om jou. Die persoonlijke aanpak begint al bij je eerste gesprek met een van onze recruiters. Gezamenlijk brengen we je profiel in kaart, eventueel ondersteund door een assessment.

We zoomen in op je huidige kennis en ervaring, maar ook op je wensen en plannen voor de langere termijn. Met die basis vinden we de projecten die het beste aansluiten bij jouw expertise en jouw ambitie.

Tijdens je loopbaan bij USG ICT Professionals blijft jouw tevredenheid voorop staan. Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt, waarmee je regelmatig contact hebt over jouw projecten, jouw ontwikkeling en jouw verwachtingen. Want wij zijn er voor jou.

We investeren graag in gedreven en gemotiveerde medewerkers, ongeacht de functie waarmee ze bij ons instromen. Heb je extra training nodig om naar het volgende niveau door te groeien? Heb je wel al de kennis in huis, maar nog niet het bijbehorende certificaat? Wil je je verder specialiseren binnen je vakgebied? USG ICT Professionals zorgt er met trainingen, examens en opleidingen voor dat jouw kennis steeds op peil is.