USG Engineering Professionals

USG Engineering Professionals is marktleider op het gebied van detachering van technisch geschoolde HBO'ers en WO'ers. Daarnaast geven wij trainingen en adviseren wij klanten over de meest uiteenlopende projecten. Voor een aantal klanten nemen we projecten zelfs over. Resultaat verplicht en al.

Opererend binnen het internationale netwerk van USG Professionals én met een landelijk dekkend netwerk van 1.250 medewerkers zijn wij actief in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek en ICT.

Veel van onze klanten voelen zich thuis in een partnership met ons. Individuele aandacht, persoonlijke betrokkenheid, probleemoplossend vermogen en bundeling van expertise zijn daarvan de kern. Het vermogen om mee te denken om ambities waar te maken en dit proces om te zetten in daadkracht. Of het daarbij nu gaat om het plaatsen van een persoon of een compleet projectteam. Door opschaling kunnen wij op elk moment de voortgang binnen een project versnellen. Daar zit onze toegevoegde waarde.

Vestigingen