Studenten.net

Studenten.net is de grootste virtuele community voor studenten in Nederland. Online helpt Studenten.net de student stages, afstudeeropdrachten en (bij)banen te vinden, en verstrekt daarnaast informatie welke betrekking heeft op studentgerelateerde onderwerpen. Studenten.net biedt allerlei handige tips, informatie en links over zaken die interessant zijn voor studenten. De site Studenten.net biedt niet alleen "function", maar ook "fun" in de vorm van prijsvragen, filmnieuws en dergelijke. Door zich aan te melden op de site van Studenten.net kunnen hbo'ers en academici gratis lid worden van Studenten.net. Een kleine greep uit de websites die door All4students beheerd worden: Bedrijfscultuur
Studenten.net is een virtual community, vrij vertaald een "virtuele gemeenschap". Met andere woorden: het betreft een interactieve ontmoetingsplaats voor studenten met gemeenschappelijke interesses. Informatie en ervaringen welke betrekking hebben op deze specifieke interesses worden op de site gedeeld door de gebruikers.

De gehele community wordt afgestemd op interesses, kennis, wensen, behoeften en gedrag van de bezoekers en leden. Middels onderzoeken, forums, clubs, webmail en metingen van internetgedrag probeert Studenten.net de interesses, kennis, wensen, behoeften en gedrag van de Nederlandse student in kaart te brengen teneinde de dienstverlening en verkoop van producten zo volledig mogelijk af te stemmen op de behoeften van de doelgroep.